Bliv patient hos tandlægerne Sønderborg Tand

Vælg os som din foretrukne tandlæge

96 % af vores patienter vil anbefale os til andre. Det er vi virkelig stolte af. Din tilfredshed er meget vigtig for os. Den forpligter os til altid at gøre vores bedste for hver enkelte patient.

Som patient hos os vil dine besøg bære præg af vores kerneværdier, kombineret med mange års erfaring og fortsat efteruddannelse i ind- og udland. Kerneværdierne er ordentlighed, rummelighed, troværdighed, empati og høj faglig kvalitet.

Vi kan tilbyde dig en professionel og omsorgsfuld behandling i behagelige omgivelser samt en afslappet atmosfære. Vi er åbne og imødekommende og ser meget frem til at hjælpe dig.

Vi har åbent

Mandag – Onsdag: 08:00-16.00
Torsdag: 08:00-15:00
Fredag: 08:00-13:30

Dit første besøg hos os

Vi anbefaler at du kommer 5 minutter før til din første tid. Vi vil gerne bruge ekstra lang tid på, at vi lærer hinanden at kende. Vi vil lære dig, dine forventninger og behov at kende. Samtidigt kan du lære os at kende. Det aller vigtigste når man vælger en tandlæge, er, at der er gensidig tillid og kemi.

Medbring dit sygesikringsbevis og eventuelt dit helbredskort, hvis du får tilbud til behandlinger.

Hvis du lider af tandlægeskræk kan du med fordel fortælle os om det, allerede når du booker en tid. Vi vil gerne være bedst muligt forberedte til dit første besøg på tandklinikken. Du kan læse meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du har tandlægeskræk her.

Praktisk information

Gratis parkering

I gården på Ringgade 175, 6400 Sønderborg kan du parkere tidsubegrænset og helt gratis. Der er indkørsel fra både Ringgade og Vøl-bo.

Handicapvenlig klinik

Vi rummer alle mennesker på vores klinik. Derfor er der naturligvis også plads til handikappede. Elevatoren findes bag trappen. Der er en rampe anlagt, så adgang til klinikken med kørestol er muligt.

Medbring din rollator

Du kan medbringe din rollator ved hjælp af den anlagte rampe. Tag elevatoren op til klinikken. Du finder den bag trappen.