Tandlægeskræk

Eksperter i tandlægeskræk

Tandlægeskræk – også kaldet odontofobi – ses hos flere danskere i forskellige grader. For nogle kan angsten for at skulle i tandlægestolen være så voldsom, at de aldrig går til tandlægen. Dette kan resultere i dårlige tænder.

Sammen om din angst

Tandlægeskræk er ikke ens for alle. Derfor prøver vi – sammen med dig – at finde frem til lige præcist dét, som skræmmer dig aller mest ved et besøg hos tandlægen. Nogle frygter lydene, andre stemningen eller smerterne. Vi lægger vægt på at imødekomme din frygt, samt at minimere den, så du har lyst til at komme igen.

Som det eneste sted i Sønderborg tilbyder vi tandbehandling i fuld narkose. Kontakt os for at høre mere. 

Behandlingen på klinikken

For at imødekomme dine behov på den bedst mulige måde, beder vi dig om at gøre os opmæksomme på din tandlægeskræk allerede ved første telefon- eller mailkontakt.

Når du er på klinikken er vi meget opmærksomme på at fortælle, hvad der kommer til at ske gennem tandbehandlingen. Vores patienter er altid i fokus, så du er altid velkommen til at stille spørgsmål eller bremse behandlingen, hvis du bliver utryg. Vi laver også en aftale om, at du kan give et signal, hvis du har brug for en pause. Det vigtigste er, at behandlingen foregår på dine præmisser.

En tryg oplevelse på klinikken er helt essentielt for vores arbejde. Derfor prioriterer vi en så smertefri behandling som overhovedet muligt, og er gode til at give bedøvelse.

Vi kan hjælpe dig

Vi har forståelse for at en behandling i tandlægestolen kan være ekstremt angstprovokerende. Hvis du lider af tandlægeskræk, har du brug for en tandlæge, som forstår dine behov og hjælper dig med at håndtere din skræk. Vi kan hjælpe dig hos Sonderborgtand.dk.